KMC Logo
 √ Nederlands   English

Halve dagcursus in Schin op Geul

24 juni 2017 - Wegwijs in onze geest

Hoewel we allemaal een geest hebben, weten we vaak niet wat precies onze geest is. Misschien voelen we ons opgesloten in onze gedachtes en gevoelens en weten we niet hoe dit te veranderen. Misschien houden we er zienswijzen op na die ons niet gelukkig maken maar die we niet los kunnen laten. Misschien hebben we voortdurend dezelfde soort ervaringen, maar weten we niet hoe dit te stoppen. We zullen een oplossing vinden wanneer we beginnen onze geest te veranderen. Dit hangt af van een grondig begrip van de geest en hoe deze werkt.

In deze halve dagcursus leren we onze geest beter te begrijpen en hoe we dit begrip kunnen gebruiken om de kwaliteit van ons leven te verbeteren. Uiteindelijk zal dit begrip leiden tot volmaakte innerlijke vrijheid.

Programma:

11.00 - 12.30 eerste sessie

12.30 - 13.30 lichte vegetarische lunch

13.30 - 15.00 tweede sessie

De halve dagcursus wordt geleid door Kelsang Chogdrub. De kosten bedragen 20 euro per persoon (lunch is inbegrepen). Voor meer informatie en/of boekingen neem alstublieft contact op met het KMC. Voor boekingen kunt u ook gebruik maken van dit formulier.

hier nog wel