KMC Logo
 √ Nederlands   English

Groepen zijn welkom

Groepen, zoals yogagroepen, retraitegroepen, bezinningsgroepen, etc. zijn van harte welkom in Hotel Kadampa Holland.

Hotel Kadampa Holland is omgeven door een eigen tuin aan de rivier De Geul. Het hotel ligt aan de rand van een bos met prachtige wandelroutes. Valkenburg ligt op 3km, ruim een half uur wandelen over het voetpad langs de rivier (of 5 minuten per auto). Maastricht ligt op ongeveer 15 minuten rijden met de auto of trein. Hotel Kadampa Holland heeft voldoende gratis parkeerplaatsen en gratis draadloos Internet beschikbaar in het gehele gebouw.

De kamers

We hebben 14 kamers ter beschikking, waarvan 2 eenpersoonskamers, 11 tweepersoonskamers en 1 meerpersoonskamer. Alle kamers zijn ensuite en hebben enkele bedden (behalve de meerpersoonskamer), die eventueel uit elkaar gezet kunnen worden. De kamers zijn voorzien van schoon beddengoed, handdoeken, etc.

Groepsruimte

Voor groepsactiviteiten kunt u gebruik maken van het Wereld Vrede Cafe (123m2). Deze ruimte wordt leeg opgeleverd en kan geheel naar wens worden ingericht.

Eten en drinken

De maaltijden kunnen worden bereid door Hotel Kadampa Holland. U krijgt dan drie vegetarische maaltijden per dag, geserveerd in buffetstijl. De tijden van de maaltijden zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan uw programmatijden.

U kunt er ook voor kiezen het eten zelf te verzorgen. U kunt dan gebruik maken van de grote keuken van hotel.

Koffie en thee staat altijd klaar.

 

Reserveringen

Reserveringen voor groepen zijn mogelijk vanaf een minimum van 15 personen. Hotel Kadampa Holland vraagt een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag. Deze dient een maand voor de aankomstdatum betaald te worden.

Indien u belangstelling hebt een groepsactiviteit bij ons te organiseren vraag dan geheel vrijblijvend een informatiepakket aan. Hierin vindt vindt u ook informatie over de prijzen. Indien nodig geven we graag een mondelinge toelichting.

Ook is het mogelijk Hotel Kadampa Holland eerst te komen bekijken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Let op: Reserveringen dienen ver van tevoren worden gepland anders kunnen we geen beschikbaarheid garanderen.

Contact:

Tel: +31 (0) 43 459 1256
Email
: info.nl@hotelkadampa.com

Huisregels

Hotel Kadampa Holland is onderdeel van een boeddhistisch Centrum. Daarom wordt uit mededogen voor de dieren geen vlees bereid en geserveerd. Gebruik van bedwelmende middelen zoals alcohol, tabak en drugs is niet toegestaan in en om het gebouw.

In verband met de brandvoorschriften van de brandweer van Valkenburg kunnen er geen wierookstokjes en/of kaarsen gebrand worden in het hotel. Dit geldt zowel voor de groepsruimte als voor de kamers.

Er kan in principe geen muziek worden gespeeld na 22.00 uur. Eventueel kan er in overleg een uitzondering gemaakt worden.

 

hier nog wel