KMC Logo
 √ Nederlands   English

Vrijwilligerswerk en werkbezoek

Vrijwilligerswerk

Bijdragen aan een gemeenschap die werkt voor het welzijn van anderen geeft grote voldoening en maakt ons leven zinvol. Het KMC Nederland zou niet kunnen bestaan zonder vrijwilligers. Veel mensen uit het land leveren een belangrijke bijdrage aan alles wat in het KMC gebeurt, zoals in de meditatieruimte, de boekwinkel, de website en bij het maken en distribueren van publiciteit.

Misschien lijkt het u interessant om ook in het KMC mee te werken als vrijwilliger. Neem gerust eens contact op met het Meditatie Centrum of stuur een email naar ad.kmcnederland@gmail.com.

Wij zullen dan met u overleggen over een passende taak, een bezigheid die past bij uw interesses en die nuttig en zinvol is voor het Centrum. Als u een dag of zelfs maar een paar uur per week wilt helpen in het KMC Nederland, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom!

Werkbezoek

Een ideale manier om uit te vinden wat het is om deel uit te maken van een Boeddhistische gemeenschap is door op werkbezoek te komen bij het KMC Nederland. In ruil voor 5 dagen werk bieden we 7 nachten accommodatie, drie vegetarische maaltijden per dag en vrije toegang tot alle lezingen en meditatiecursussen die tijdens uw verblijf plaatsvinden.

Als u geïnteresseerd bent om op werkbezoek te komen, schrijf dan een email naar ad.kmcnederland@gmail.com met een korte beschrijving van uw interesses, vaardigheden en eventuele (lichamelijke) beperkingen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

hier nog wel